flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

20-річному ужгородцю, який через графіті-надписи збував наркотики, обрано запобіжний захід

11 листопада 2019, 11:04

20-річному ужгородцю, який через графіті-надписи збував наркотики, обрано запобіжний захід

Як встановлено досудовим розслідуванням, з метою збуту наркотичних та психотровних речовин, ужгородець створив Інтернет-магазин в додатку «Telegram», через який приймав замовлення від потенційних клієнтів. Надалі, отримуючи підтвердження  про перерахування коштів підозрюваний передавав потенційному покупцеві фото-звіт про місце розташування схованки з придбаними клієнтами наркотичними засобами. Здебільшого, вказані схованки були розташовані  в публічно доступних місцях  Ужгорода.

За результатами розгляду клопотання, слідчим суддею обрано підозрюваному  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 70 тисяч гривень. Визначення розміру застави у  даній категорії справ є обов’язковою вимогою КПК.

Слідчим суддею досліджено характерезуючі дані на підозрюваного, зокрема те, що він є сиротою, позитивно характеризується за місцем проживання, навчання та займається спортом. Слід зазначити, що поручителями виступили  депутат Ужгородськрї міської ради та тренер Закарпатської  збірної по боксу.