flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренери майбутніх суддів здійснювали апробацію навчального курсу

27 грудня 2017, 15:27

Тамаз Деметрадзе та Олексій Фазикош невдовзі забезпечать проведення спеціальної підготовки для кандидатів на посаду судді.

21-22 грудня в місті Києві суддів Ужгородського міськрайонного суду навчали особливостям проведення тренінгів для майбутніх суддів за темою «Судочинство у справах про адміністративні правопорушення».

Правопорушення, пов’язані з корупцією, вчинення насильства в сімї, порушення митних правил та правил на транспорті тощо – основні складові навчального курсу. Окрім теоретичного матеріалу, підживленого практично «реальними» справами, представники Феміди ділитимуться з кандидатами на посаду судді особливостями ведення судових засідань у справах про адміністративні правопорушення.

В ході дводенного тренінгу, сформоване цілісне бачення щодо викладання зазначеного  курсу, також проаналізовано підготовлені матеріали. Учасники тренінгу переконалися, що навчальний курс сформує у його слухачів достатні навики для відправлення правосуддя у справах про адміністративні правопорушення.