flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представниці Феміди проходили навчання у Львівському відділенні Національної школи суддів

11 грудня 2017, 10:06

Протягом минулого тижня судді Наталія Дергачова, Оксана Світлик, Ірина Шепетко, проходили навчання у Львівському відділенні Національної школи суддів.

Представниці Феміди підвищували рівень знань у питаннях сімейного права, розгляду кредитних спорів, а також застосування міжнародної та національної практики в провадженнях щодо власності.

У межах підготовки суддів місцевих загальних судів проведено тренінги щодо забезпечення гендерної рівності у сфері праці, дотримання прав та свобод людини при обранні слідчим суддею запобіжного заходу підозрюваному, а також опрацьовано міжнародні стандарти судової практики. В межах семінару суддів навчали правильності в написанні виправдувальних вироків.

Окрім цього, слухачі навчального курсу спілкувалися з психологом, остання розповіла про емоційно-психологічне здоров’я, а також про синдром професійного вигорання, службові та побутові конфлікти.

Представниці Феміди від Ужгородського міськрайонного суду, поглибивши наявні знання в правовій сфері та поповнивши багаж загального розвитку, повернулися до установи для якісного відправлення правосуддя.

Прес-служба Ужгородського мыськрайонного суду