flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нові знання для працівників суду за напрямками комунікації, етики і психології

23 листопада 2017, 15:51

Впродовж двох місяців Львівським відділенням Національної школи суддів проводяться навчання для працівників судів західних регіонів за напрямками комунікації, етики і психології.

Працівники Ужгородського міськрайонного суду також виявили бажання набути нові та покращити наявні знання.

Шляхи підвищення авторитету судової влади, відкритість українського правосуддя, кризові ситуації в роботі суду та формування навичок з їх подолання – знання, отримані працівниками в межах навчального семінару «Зв’язки з громадськістю в судах».

Разом з тим, працівники апаратів судів розглянули основні аспекти етичної поведінки державного службовця  та, під час виконання ситуативних завдань, визначили індивідуальний рівень стресостійкості.

«Ввічливе й шанобливе ставлення до відвідувачів суду, передусім в умовах конфліктних ситуацій, є необхідним критерієм оцінювання державного службовця, з точки зору належного виконання ним, покладених  обов’язки» - ділиться враженнями секретар суду, слухач тренінгу «Особиста, професійна та організаційна етика працівників апаратів судів» Маріанна Смолянська.

Окрім цього, слухачі курсів дізналися про особливості етикету у спілкуванні з відвідувачами суду, що мають інвалідність й навчалися долати типові психологічні бар’єри, що виникають у кризових ситуаціях.

Загалом, працівники судів вміло застосовуватимуть отримані теоретичні знання та набуті практичні навички в професійній діяльності.

Також, слухачі навчальних семінарів висловлюють вдячність директору Львівського регіонального відділення Національної школи суддів Оксані Польні, фахівцям у сфері комунікації Ользі Давид та Наталії Шайді, психотерапевту Ользі Ураловій, члену Ради суддів України Олександру Сасевичу й суддям Тамазу Деметрадзе, Володимиру Павліву, Ганні Шендріковій та іншим.

 

Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду