flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакантна посада секретаря суду – зайнята

28 грудня 2015, 15:06

          В Ужгородському міськрайонному суді вакантна посада секретаря суду – зайнята. Участь у конкурсі, що був оголошений заздалегідь, прийняло 9-ть осіб. Проте найбільш ґрунтовні знання в галузі матеріального та процесуального права продемонстрував студент з Луганщини.

         Відтак, конкурсна комісія, членами якої, до слова, були: заступник голови суду, професійна суддя, заступник керівника апарату суду, спеціаліст з кадрової роботи та головний секретар суду, заслухавши відповіді конкурсантів, відзначили глибоку обізнаність останніх в національному законодавстві.

        Зрештою, з-поміж інших конкурсантів, саме студент-дистанційник Інституту юриспруденції та міжнародного права Східноукраїнського національного університету імені Даля,  здобувши найбільшу кількість балів,  обійматиме посаду секретаря Ужгородського міськрайонного суду. Інші ж учасники конкурсного відбору, за їх згодою, зараховані до кадрового резерву на відповідну посаду.

    Сподіваємося, що теоретична обізнаність переможця отримає належну практичну реалізацію на посаді секретаря суду.

   Також наголошуємо, що у разі наявності вакантної посади в Ужгородському міськрайонному суді, повідомлення про проведення конкурсу на заміщення такої посади буде розміщено на офіційному веб-сайті суду та в газеті «Новини Закарпаття».

 

Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.