flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Найкраще м'ячем у ворота влучають...

07 грудня 2015, 12:41

      Днями завершився фінальний етап  футбольного протистояння представників судів нашого регіону. В ході запеклої, але справедливої боротьби, визначено переможця!

Нагадаємо, в суботу в обласному центрі, на базі спорткомплексу «Юність» відбувся фінальний турнір з міні-футболу, приурочений до Дня працівника суду. Цього року, до фіналу потрапили команди Ужгородського міськрайонного суду, Іршавського, Свалявського, Тячівського районних судів, а також представники апеляційного та господарського суду Закарпатської області. 

                           

Відкриття змагань було ознаменоване урочистим дійство: вітальне слово поважних гостей, серед яких  перший заступник голови Ужгородської міської ради, очільник апеляційного суду Закарпатської області тощо, підняття прапору  й  звучання Державного гімну. І ось,   пролунав свисток головного судді турніру - команди ринулися до бою!

           

Так, після розіграшу перших матчів в межах груп, визначених жеребкуванням, до півфіналу потрапили команди судових установ Тячева й Сваляви, а також Ужгородський міськрайонний та господарський суд області.

Перша гра півфіналу, команда Ужгородського міськрайонного суду з рахунком 2:1 виборює право на участь у фінальних матчах у Тячівського суду. Тим часом, свалявська команда займає місце у фінальній грі, перемігши господарський суд Закарпатської області. Зрештою, в ході футбольних баталій «господарників» краю та тячівців, на жаль, останні вибувають з боротьби за призові місці.

                  

Відтак, у футбольному двобої за переможне місце зійшлись Ужгородський та Свалявський суд. Нелегкі та напружені 14-ть хвилин фінальної гри, завершилися серією влучних пенальті команди Ужгородського міськрайонного суду. Віталій Мирославович Малюк, суддя та учасник команди Ужгородського міськорайонного суду поставив фінальну точку у протистоянні, забивши переможний гол! Тож, завдяки злагодженій роботі, вправним тактичним напрацюванням та командному духу - Ужгородський міськрайонний суд здобуває перемогу!

                               

По завершенню футбольного протистояння, відбулося нагородження. Так, Господарський суд Закарпатської області здобуває кубок за III місце, «срібна» нагорода та грамота найкращій групі підтримці  прямує до Сваляви,  а представники Феміди й працівники апарату Ужгородського міськрайонного суду – абсолютні чемпіони цьогорічних змагань – святкують почесне перше місце та виражають вдячність наставнику команди  - заступнику голови суду - Олегу Андрійовичу Придачуку!

                                  

Слова вдячності за цікаву й інтригуючи гру учасники змагань почули від заступника голови Ужгородської міської ради: «Ми стали свідками напруженого фіналу й запеклої боротьби, від міського голови та особисто від себе, хочу привітати команду Ужгородського міськрайонного суду з чесною перемогою».

           

Разом з тим, команди вдячні  апеляційному суду Закарпатської області, а особливо учаснику змагань й  судді Івану Васильовичу  Стану, за організацію дійства й подаровані емоції. 

 

                                                

Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.