flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддю Ужгородського міськрайонного суду звільнено з посади, у зв’язку з поданням заяви про відставку

18 листопада 2015, 11:45

Нещодавно своєю постановою  Верховна Рада України прийняла заяву про відставку служителя Феміди – Ігоря Івановича Івашковича, тому 12 листопада 2015 року його звільнено з посади судді. 

      «Досвідчений юрист, грамотний правознавець, кваліфікований спеціаліст з колосальним досвідом практичної роботи у правовій сфері»  -  виключно позитивні відгуки про колишнього суддю Ужгордського міськрайонного суду Івашковича Ігора Івановича повідомляє очільник установи.

      Загальний стаж роботи у галузі права близько 25-ти років, в тому числі на посаді судді – 16-ть, є чи не найкращим підтвердженням зазначеним словам.

                             

         Ігор Івановича призначений на посаду судді вперше ще в  далекому 1999 році указом Президента України. Попередній  досвід роботи юристом в органах місцевого самоврядування обласного рівня,  помічником  прокурора нашого краю, а також п’ятирічний термін правлення правосуддя в Ужгородському міськрайонному суді сформували високі професійні якості і навички, які в кінцевому результаті виявилися достатніми для обрання Верховною Радою України  Івашковича І.І. в 2004-му суддею – безстроково. Проте, нещодавно своєю постановою  (№788-VIII)  ВРУ прийняла заяву про відставку служителя Феміди – Ігоря Івановича, тому 12 листопада 2015 року його звільнено з посади судді.

        Колектив Ужгородського міськрайонного суду висловлює Ігорю Івановичу глибоку пошану та вдячність за сумлінну працю й високий професіоналізм. Нехай набутий досвід, мудрість  і далекоглядність  буде ґрунтовною основою у втіленні запланованого.

 

 Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.