flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судовий розгляд щодо засудженого священнослужителя триває

10 листопада 2015, 14:56

 Сьогодні, судді Ужгородського міськрайонного суду разом з присяжними заслухали заяву засудженого про перегляд справи за нововиявленими обставинами.

Цього разу судове засідання відбулося за участі засудженого, його захисників та прокурора, до слова, у даному провадженні відбулася заміна представника прокуратури, у зв’язку з зайнятістю попереднього в іншому судовому процесі. Потерпіла, належним чином повідомлена про час і дату судового розгляду, в засідання по справі не з’явилася.

У зв’язку з присутністю представників ЗМІ під час судового процесу, з метою дотримання положень Кримінального процесуального законодавства в аспекті гласності, головуючим заслухано думку учасників засідання щодо можливості фіксування останнього за допомогою відеозаписуючих пристроїв. Спільним рішенням суддів та присяжних було задоволено зазначене клопотання  мас-медіа.

Близько 2-х годин захисник зачитував заяву засудженого священнослужителя. Проте, в силу таких обставин як: необхідність присутності адвокатів в іншому процесі за межами нашого краю та зважаючи на потребу дотримання режиму роботи УВП, в якій наразі й перебуває засуджений, судом оголошено перерву у справі до 24 –го листопада, саме тоді й відбудеться наступне судове засідання.

Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.