flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з нагоди професійного свята – Дня юриста!

08 жовтня 2015, 09:19

                        8-го жовтня в Ужгородському міськрайонному суді, під головуванням виконуючого обов’язків голови суду Придачука О.А. та за участі керівника апарату Боднар І.В, з нагоди Дня юриста, відбулося зібрання працівників суду.

               Зі словами привітання з нагоди свята та побажаннями успіхів у такій важливій сфері, як відправлення правосуддя, звернулися до працівників суду - в.о голови суду Придачук О.А. та керівник апарату Боднар І.В.

              В Ужгородському міськрайонному суді, зазначило керівництво, поряд із суддями, працюють десятки працівників апарату це і помічники суддів, і секретарі судового засідання, консультанти, судові розпорядники тощо, від їх злагодженої роботи,  професійної грамотності,  правової культури та дотримання трудової дисципліни залежить, перш за все, позитивний імідж самого суду та стан відправлення правосуддя.

                  В.о. голови суду Придачуком О.А., за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та бездоганну працю, нагороджено грамотами деяких працівників  Ужгородського міськрайонного суду.

 

Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду