flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено конкурс на заміщення вакантної посади

09 вересня 2015, 16:04

        В Ужгородському міськрайонному суді 7-го вересня відбувся конкурс на заміщення вакантної посади секретаря суду.

        Оголошення про наявність вакантної посади секретаря суду привернуло увагу чималої кількості охочих прийняти участь у відборі. Прийом, перевірка документів та допуск учасників до конкурсного відбору тривав понад місяць. Зрештою, на основі поданих заяв та документів, до конкурсу було допущено 6-ть учасників.

            На конкурсантів чекала перевірка знань у галузі конституційного права, загальних положень Закону України «Про державну службу», антикорупційного законодавства, судоустрою нашої держави загалом та засад здійснення судочинства, зокрема.

          В ході конкурсного відбору, повноважними членами комісії, до складу останньої входили досвідчені судді, старший секретар та консультант суду, було відзначено максимальною кількістю балів цьогорічну випускницю Ужгородського національного університету.

      «Учасниця проявила ґрунтовні теоретичні знання, які сподіваємося, вдало зможе реалізувати  на практиці», - стверджує член конкурсної комісії, старший секретар суду Вікторія Башмаріна.

          Адміністрація закладу бажає переможниці ефективних робочих буднів та кар’єрного зростання.

      Наголошуємо, що у разі наявності вакантної посади в Ужгородському міськрайонному суді, повідомлення про проведення конкурсу на заміщення такої посади буде розміщено на офіційному веб-сайті Суду та в газеті «Новини Закарпаття».

 

 

                   Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.