flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Ужгородського міськрайонного суду взяв участь у панельній дискусії для студентів-правників

19 вересня 2024, 09:43
Голова Ужгородського міськрайонного суду взяв участь у панельній дискусії для студентів-правників
19 вересня 2024 року в стінах Ужгородського замку відбулася панельна дискусія на тему «Вступ у професію юриста», організована Ужгородським осередком Ліги студентів Асоціації правників України. Захід об’єднав студентів 1-5 курсів правничих факультетів з метою познайомити їх із діяльністю судів та стимулювати інтерес до професії юриста.
Одним з спікерів на заході виступив Голова Ужгородського міськрайонного суду, Віктор Йосипович Данко. У своєму виступі він поділився власним професійним досвідом, розкрив роль судді в правовій системі та відповів на запитання студентів про важливі аспекти правничої кар'єри.
У підсумку Голова Ліги студентів Асоціації правників України висловив подяку Віктору Йосиповичу за активну участь та змістовний виступ, який сприяв не тільки збільшенню знань, а й додатковій мотивації для студентів-правників. Панельна дискусія стала корисною та натхненною подією, яка допомогла учасникам краще зрозуміти особливості суддівської діяльності та значення правничої професії у сучасному суспільстві.