flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Cлідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави для 7 мешканців м. Ужгород

18 вересня 2024, 09:41
Сьогодні, 18 вересня, слідчий суддя Ужгородського міськрайонного суду обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави для 7 мешканців м. Ужгород, яких підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Зокрема, їм інкримінують незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також збут психотропних речовин у великих розмірах, вчинені групою осіб за попередньою змовою.
З матеріалів досудового розслідування вбачається, що підозрювані займалися незаконною діяльністю, пов'язаною з придбанням, зберіганням та збутом метамфетаміну у великих розмірах.
Враховуючи обставини вчинення кримінального правопорушення та його суспільну небезпеку, суд дійшов висновку, що розмір застави, передбачений законодавством, не здатен забезпечити належне виконання підозрюваними покладених на них обов'язків. У зв'язку з цим, слідчий суддя, керуючись положеннями Кримінального процесуального кодексу, обрав заставу, що більше визначеного КПК розміру, щоб гарантувати належну поведінку підозрюваних під час досудового слідства.