flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні громадяни! З нагоди святкування Дня Конституції України, усім українцям щире і сердечне привітання.

28 червня 2023, 12:17
Шановні громадяни! З нагоди святкування Дня Конституції України щире та сердечне вітання усім українцям!
 
Конституція України є основним законом нашої держави, який гарантує права і свободи кожного громадянина, встановлює принципи правосуддя та покликана забезпечити справедливість і порядок у нашому суспільстві. Нехай Конституція України залишається вічною опорою нашої держави, а цінності, закріплені в ній, наповнюють наше життя справедливістю та взаєморозумінням.
 
У цей особливий день та за ініціативи голови суду Віктора Данка, студенти юридичного факультету Ужгородського національного університету отримали можливість ознайомитися з установою та відвідати судові засідання. Ініціатива стала частиною освітньо-практичної програми, спрямованої на розширення знань студентів, та надання їм унікальної можливості побачити правосуддя в дії. Сьогодні здобувачі освіти отримали можливість ознайомитися зі структурою суду, роботою працівників апарату й суддів, зрозуміти роль учасників судового процесу та побачити, як забезпечується справедливість та ефективність судових процедур на практиці.
 
Нагадуємо всім студентам, що правова система нашої країни постійно потребує молодих, талановитих юристів, які готові стати захисниками справедливості та прав людини. Бажаємо вам успіху на вашому майбутньому шляху, пов'язаному з сферою права, і сподіваємося, що ваші знання та досвід, отримані під час відвідування суду, допоможуть у вашій подальшій кар'єрі.
 
Слава Україні, Слава ЗСУ, Слава Героям!
З повагою
Голова суду Віктор Данко