flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

10 березня 2023 року, в приміщенні Закарпатського апеляційного суду відбулася нарада за участі керівництва Закарпатського апеляційного суду, голів місцевих загальних судів.

13 березня 2023, 15:40

10 березня 2023 року, в приміщенні Закарпатського апеляційного суду  відбулася нарада  за участі керівництва Закарпатського апеляційного суду, голів  місцевих  загальних судів.

Голова Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Віктор ДАНКО, спільно з головою Закарпатського апеляційного суду  Ганною ФАЗИКОШ, заступницею голови апеляційного суду  секретарів судових палат Закарпатського апеляційного суду Оленою КОЖУХ Івана СТАНА та Романа КОНДОРА а також голів місцевих загальних судів та керівника ТУ ДСА України в Закарпатської області Олександра КОШИНСЬКОГО  взяв участь в робочій нараді з питань, які в умовах сьогодення є надзвичайно актуальними, а саме здійснення судочинства при розгляді воєнних злочинів.

Для участі в нараді також були запрошені керівник Закарпатської обласної прокуратури Анатолій КОВАЛЬЧУК та начальник ТУ ССО в Закарпатській області Роман МУШАК.

Основні питання, які були обговорені під час наради, зокрема стосувалися:

 - Обговорення судової практики при розгляді кримінальних проваджень в умовах воєнного тану, актуальних питань правозастосування у цивільних справах та  ключових питань якості та оперативності розгляду судами першої та апеляційної інстанцій справ за минулий, 2022 рік.

За результатами наради учасниками було проговорено ряд певних проблемних питань та запропоновано шляхи їх вирішення, а також наголошено на необхідності на комунікації між судовими та правоохоронними органами.