flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні відвідувачі суду та учасники судових засідань!!!

03 червня 2022, 15:13

21.02.2022 року на веб-сайті Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області  було опубліковано повідомлення про те, що  19.01.2022 року Територіальне управління Державної судової адміністрації України звернулося з листом №95  до Директора Закарпатської філії ПАТ "Укртелеком", із якого вбачається, що з 13 грудня 2021 року в Ужгородському міськрайонному суді Закарпатської області відсутні послуги телефонії. 

В подальшому керівник апарату Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської звернувся з листом до Територіального управління державної судової адміністрації з проханням вжити заходів для якнайшвидшого відновлення послуг телефонії.  

Однак, станом на 03 червня 2022 року, через недостатність фінансування, проблеми із телефонним зв’язком в Ужгородському міськрайонному суді Закарпатської області не усунуті, тобто  з 13 грудня 2021 року в Ужгородському міськрайонному суді Закарпатської області відсутні послуги телефонії.     

Необхідну інформацію по справах можна отримати на офіційному  сайті Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області (inbox@ug.zk.court.gov.ua )., а також через підсистему «Електронний суд».

Просимо поставитися із порозумінням до тимчасових незручності!

Пресслужба Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області.