flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід, особам, підозрюваним у організації збуту наркотичних речовин.

24 травня 2022, 17:11

Слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області розглянуто клопотання сторони обвинувачення про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою групі осіб, які підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України!

⠀⠀ ⠀⠀

Із матеріалів клопотання вбачається, що підозрювані, мешканці м. Ужгорода та Ужгородського району  причетні до налагодження розгалуженої схеми із продажу у регіоні наркотичних речовин. 

Так, починаючи з вересня  2020 року по травень 2022 року, з метою протиправного особистого збагачення, шляхом вчинення систематичного незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин вирішили утворити злочинне угрупування.

.

 

При обранні запобіжного слідчим суддею було враховано обґрунтованість пред’явленої підозри та наявність ризиків, які дають достатні підстави вважати, що підозрювані можуть здійснювати дії, передбачені ст. 177 КПК України.

⠀⠀ ⠀⠀

За результатами повного та всебічного судового розгляду, заслухавши думки учасників процесу, дослідивши та проаналізувавши матеріали клопотання, суд застосував до підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення  застави.

 

                   ⠀⠀ ⠀⠀

Наразі триває досудове розслідування.