flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Професійне свято представників Феміди!

15 грудня 2017, 09:41

В середині першого зимового місяці, вже традиційно, працівники судової системи України відзначають свято професійних здобутків і особистих надбань.

Сьогодні, керівництво Ужгородського міськрайонного суду вітає понад 70 осіб - працівників установи - з професійним святом.

Сумлінну працю деяких секретарів судового засідання, помічників суддів та спеціалістів відзначено грамотами.

Разом з тим, почесними грамотами та подяками ТУ ДСА в Закарпатській області нагороджено секретарів суду Тетяну Євченець та Світлану Халахан, саме вони присвятили десятки років життя роботі в судовій системі.

Апарат суду із зустрічними вітаннями звертається до суддів Ужгородського суду,  оскільки саме вони, кожного дня, безсторонньо приймають справедливі рішення, що впливають на людські долі.

В народі кажуть, не професія прикрашає людину, а людина - професію. Тож, виваженість, чесність та порядність - це якості, які притаманні не лише працівникам суду, передусім, це риси, які характеризують судову владу в цілому. Адже, суд - це живий "організм", серцем якого є його представники - судді, помічники, секретарі, спеціалісти!

Шановні колеги, від способу життя й відношення до роботи, залежить стан здоров'я нашого "організму". Тому, саме на нас, покладається обов'язок берегти та зміцнювати його - берегти та зміцнювати судову систему України!

 

Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду