flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лумшорське дочірнє підприємство "Полонина" повідомляється про розгляд справи за Вашої участі 27-го серпня 2018-го року

26 червня 2018, 14:02

Ужгородський  міськрайонний суд Закарпатської області повідомляє Лумшорське дочірнє підприємство лікувально-оздоровчого комплексу «Полонина» Закарпатського обласного Закритого акціонерного товариства по туризму та екскурсіях «Закарпаттурист», що на розгляді в Ужгородському міськрайонному суді знаходиться цивільна справа № 308/2906/18 за позовною заявою Балко Ростислава Васильовича,  в інтересах якого виступає адвоката Субота Михайло Іванович, до Лумшорського дочірнього підприємства лікувально-оздоровчого комплексу «Полонина» Закарпатського обласного Закритого акціонерного товариства по туризму та екскурсіях «Закарпаттурист» про стягнення індексу інфляції та трьох відсотків річних за несвоєчасне виконання грошового зобов’язання.

Ухвалою суду від 26 березня 2018 року відкрито провадження у даній справі та постановлено розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження, з повідомленням та за участю сторін. Згідно даної ухвали відповідачу встановлений строк не менше п'ятнадцяти днів з дня вручення йому цієї ухвали для подання відзиву на позов.

У зазначений строк відповідач має право надіслати: суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам - копію відзиву та доданих до нього документів. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. Відповідач має право пред’явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Вказану  справу до судового розгляду в судовому засіданні призначено на 13 год. 30 хв. 27 серпня 2018 року, яке відбудеться в приміщенні Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області,  за адресою м.Ужгород, вул. Загорська, 53).

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається ug.zk.court.gov.ua.

Суддя Малюк В.М.