flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лендєл Юрій Юрійович викликається до суду на 17 травня 2018-го року

07 травня 2018, 10:48

Ужгородський  міськрайонний суд Закарпатської області повідомляє Лендєл Юрія Юрійовича, 12.08.1963 р.н., що на розгляді в Ужгородському міськрайонному суді знаходиться цивільна справа № 308/2201/18 за позовною заявою Берчені Наталії Йосипівни до Лендєл Юрія Юрійовича про стягнення аліментів.

Ухвалою суду від 21 березня 2018 року відкрито провадження у даній справі та постановлено розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження, з повідомленням та за участю сторін. Згідно даної ухвали відповідачу встановлений строк не менше п'ятнадцяти днів з дня вручення йому цієї ухвали для подання відзиву на позов.

У зазначений строк відповідач має право надіслати: суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам - копію відзиву та доданих до нього документів. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. Відповідач має право пред’явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Вказану  справу до судового розгляду в судовому засіданні призначено на 09 год. 00 хв. 17 травня 2018 року, яке відбудеться в приміщенні Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області,  за адресою м.Ужгород, вул. Загорська, 53).

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається ug.zk.court.gov.ua.

Суддя Малюк В.М.