flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Яблунський Олег Олександрович повідомляється, що в провадженні суду знаходиться справа за Вашої участі

03 травня 2018, 13:54

Ужгородський  міськрайонний суд Закарпатської області повідомляє Яблунського Олега Олександровича, 26.03.1992 р.н., що на розгляді в Ужгородському міськрайонному суді знаходиться цивільна справа № 308/2390/18 за позовною заявою Публічного акціонерного товариства «Комерційний банк «ПриватБанк» до Яблунського Олега Олександровича про стягнення заборгованості за кредитним договором.

Ухвалою суду від 27 березня 2018 року відкрито провадження у даній справі та постановлено розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження, без повідомлення сторін. Згідно даної ухвали відповідачу встановлений строк не менше п'ятнадцяти днів з дня вручення йому цієї ухвали для подання відзиву на позов.

У зазначений строк відповідач має право надіслати: суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам - копію відзиву та доданих до нього документів. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. Відповідач має право пред’явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Відповідно до ч.7 ст.274 ЦПК України клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п'яти днів з дня отримання відзиву.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається ug.zk.court.gov.ua.

Суддя Малюк В.М.