flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «Б» - начальника відділу документального забезпечення (канцелярія)

05 грудня 2019, 16:53

 

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «Б» - начальника відділу документального забезпечення (канцелярія)  Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області

З основними функціональними обов’язками, розміром та умовами оплати праці, а також вимогами, що ставляться до кандидатів на посаду ознайомитися тут або на сайті Національного агенства з питань державної служби.

Для участі у конкурсі  необхідно подати наступні документи:

  1. заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади встановленої форми;
  2. резюме встановленої форми (див.тут), в якому обов’язково зазначається:
  • прізвище, ім’я, по батькові кандидата;
  • реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;
  • підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;
  • відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;
  1. заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону (див.тут);
  2. у разі проведення закритого конкурсу — іншу інформацію для підтвердження відповідності умовам конкурсу;

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та за наявності підстав потребує розумного пристосування, подає заяву.

Також може подаватися додаткова інформація, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Державні службовці державного органу, в якому проводиться конкурс, які бажають взяти участь у конкурсі, подають лише заяву про участь у конкурсі.

Під час створення електронних документів, які подаються для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

 

Кінцевий термін подачі документів: 7 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на зайняття посад державної служби на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС .

Конкурс відбудеться 16 грудня 2019 року, о 09:00 (тестування й співбесіда з кандидатом).

Перелік тестових запитань розміщено на сайті Національного агентства з питань державної служби.

Додаткову інформацію щодо проведення конкурсу можна отримати у працівника установи за телефоном  (0312) 644 704 або ж надіславши листа на електронну пошту hrm@ug.zk.court.gov.ua.