flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Корифеї Ужгородського міськрайонного суду покидають судову систему

23 вересня 2016, 13:28

Суддівський корпус Ужгородського міськрайонного суду зменшується у рази. Так, вчора, постановою Верховної Ради України звільнено з посади ще двох представників місцевої Феміди – суддів Домніцького В’ячеслава Вікторовича та Микуляка Павла Павловича.

     Значний внесок в діяльність правоохоронної системи України здійснив Павло Микуляк. Почавши свою кар’єру з помічника прокурора у 80-х роках минулого століття, пан Микуляк пройшов усі щаблі рядових і керівницьких посад прокурорської ієрархії.

     Проте саме ужгородський суд, з 1996-го року, став для Павла Павловича платформою втілення професійного потенціалу й виконання букви Закону задля утвердження Справедливості.

                                

на фото Павло Микуляк 

 

     Ще однією визначною постаттю третьої гілки влади є В’ячеслав Вікторович Домніцький. Саме він чи не найкраще обізнаний у питанні судочинства в різні епохи, позаяк виступав арбітром у вирішенні кримінальних й цивільних справ  як народний суддя за часів соціалістичної України.

     Більш того, В’ячеслав Домніцький є відкривачем місцевого суду – з 1993-го одним з перших правив судочинство в установі, а свого часу, очолив Ужгородський міськрайонний суд й вісім років обіймав посаду голови.

     Тож, В’ячеслав Вікторович набувши 30-ти річний стаж суддівської діяльності, покидає суддівську системи України.

на фото В'ячеслав Домніцький 

       В’ячеслав Вікторович та Павло Павлович за роки роботи в Ужгородському міськрайонному суді надавали працівникам й своїм молодшим колегам  не тільки професійну допомогу, а й цінні життєві поради, за що колектив установи висловлює вдячність!

 

 

Прес-служба Ужгородського міськрайонного суду