flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В УЖГОРОДСЬКОМУ МІСЬКРАЙОННОМУ СУДІ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВІДБУЛОСЯ НАВЧАННЯ З СЕКРЕТАРЯМИ СУДОВИХ ЗАСІДАНЬ ЩОДО НАДСИЛАННЯ ПОВІСТОК І ВИКЛИКІВ ЧЕРЕЗ VIBER

16 лютого 2023, 09:56

Згідно із повідомленням  Державного підприємства «Інформаційні судові системи», випущено оновлену версії програмного забезпечення автоматизованої системи документообігу суду, яка передбачає запровадження додаткового каналу електронної комунікації судів з учасниками судового процесу.

В повідомленні йдеться про розширення способів надсилання судових повісток і викликів у вигляді електронних повідомлень. Так, з 15 лютого 2023 року на додачу до вже традиційних SMS-повідомлень реалізовано можливість надсилання повісток і викликів за допомогою месенджера Viber.

У зв’язку з вищенаведеним сьогодні керівником апарату Ужгородського міськрайонного  суду  Закарпатської області Ерікою СОЧКОЮ та заступником керівника апарату Оленою ГАЛАГОВЕЦЬ були проведені відповідні навчання з секретарями судових засідань.

Окрім того, із зразком заяви на отримання електронних повісток Ви можете ознайомитись за посиланням:https://admin.court.gov.ua/userfiles/media/new_folder_for_uploads/sud0712/%D0%B7%D0%B0%D1%8F%D0%B2%D0%B8.pdf